Όροι Χρήσης

Το newCHAT.gr/chating.gr διατηρεί χώρους παροχής υπηρεσιών συνομιλιών σε πραγματικό χρόνο στο Internet.

Επίσης διατηρεί το blog οπού οι χρήστες μπορούν να στέλνουν και να μοιράζονται δικά τους κείμενα.

Οι επισκέπτες/χρήστες των σχετικών υπηρεσιών διατηρούν το δικαίωμα πνευματικής ιδιοκτησίας στις αναρτήσεις  τους.

Ο χρήστης καλείται να διαβάσει προσεκτικά και να αποδεχτεί πλήρως πριν προβεί σε χρήση των υπηρεσιών της ιστοσελίδας και του chat.

Η ιστοσελίδα και το chat του newCHAT.gr/chating.gr παρέχει υπηρεσίες προς τους χρήστες υπό τους παρακάτω όρους :

Η είσοδος και η παροχή υπηρεσιών του newCHAT.gr/chating.gr επιτρέπεται σε άτομα άνω των 13 ετών. Για ανήλικους 13-18 απαιτείται η συγκατάθεση του γονέα. Εάν παρόλα αυτά ανήλικοι χρήστες αυτοβούλως εγγραφούν και το επισκεφτούν, το newCHAT.gr/chating.gr δεν φέρει καμία ευθύνη.

Η παροχή υπηρεσιών του Lesdar.gr επιτρέπεται μόνο σε ενηλίκους, άνω των 18 ετών.

Οι χρήστες των σχετικών υπηρεσιών οφείλουν να τηρούν τους κανόνες καλής συμπεριφοράς και ευπρέπειας και να μην προβαίνουν σε παράνομες, ανήθικες ή προσβλητικές διατυπώσεις.

Το newCHAT.gr/chating.gr σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται κατά οποιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες σε αυτούς τους χώρους προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις.

Η κατοχύρωση του nickname (εγγραφή) δεν είναι υποχρεωτική αλλά συνιστάται για τη δική σας ασφάλεια και προστασία. Γίνεται από τον ίδιο τον χρήστη εφόσον έχει επιλέξει το κατάλληλο γι’ αυτόν nickname, με τη βοήθεια των διαχειριστών του chat. Το nickname που επιλέγεται από το χρήστη, θα πρέπει να μην είναι πρόστυχο, να μην δηλώνει ερωτικές προτιμήσεις και να μην είναι προσβλητικό προς τους υπόλοιπους χρήστες. Η εντολή για εγγραφή (register) είναι η εξής : /ns register κωδικός email   ,όπου κωδικός , ο χρήστης επιλέγει έναν οποιονδήποτε πενταψήφιο κωδικό, και όπου email, επιλέγει ένα ενεργό λογαριασμό ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Ο λογαριασμός θα ενεργοποιηθεί μέσα στο πρώτο 24ωρο από την εγγραφή. Ο χρήστης με την ολοκλήρωση της διαδικασίας εγγραφής και κατόπιν αποδοχής των όρων χρήσης του newCHAT.gr/chating.gr, μπορεί να εισέλθει στο chat. Εάν ένας χρήστης δεν εισέλθει στο chat για χρονικό διάστημα άνω των 21 ημερών, ο λογαριασμός του διαγράφεται αυτόματα από το σύστημα και το nickname του είναι διαθέσιμο σε άλλους χρήστες

Οι χρήστες παραμένουν προσωπικά και αποκλειστικά υπεύθυνοι για όλες τις πράξεις που διενεργούνται από το λογαριασμό τους. Οι χρήστες υποχρεούνται να ειδοποιούν άμεσα το newCHAT.gr/chating.gr , εάν αντιληφθούν οποιαδήποτε μη εξουσιοδοτημένη χρήση του λογαριασμού τους ή οποιαδήποτε πιθανή παραβίαση ασφαλείας. Επίσης, οι χρήστες ευθύνονται αποκλειστικά για την προσεκτική χρήση του λογαριασμού τους και την τυπική έξοδο τους από τον λογαριασμό τους στο τέλος κάθε χρήσης. Σε περίπτωση απώλειας του κωδικού ο χρήστης πρέπει να ενημερώσει άμεσα κάποιον από τους διαχειριστές του chat.

ο χρήστης δεσμεύεται στο να μην στέλνει μηνύματα που προσβάλλουν τη προσωπικότητα του συνομιλητή του, που παραβαίνουν το νόμο, τη δημόσια τάξη και τα χρηστά ήθη.

Επίσης, δεσμεύεται να σταματήσει κάθε επικοινωνία με κάποιο πρόσωπο, το όποιο του κοινοποίησε την επιθυμία του να διακόψει την επικοινωνία με οπουδήποτε τρόπο μαζί του.

Η επικοινωνία που παρέχεται μέσω του συγκεκριμένου δικτύου δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί για παράνομους σκοπούς ή για την υποστήριξη παράνομων δραστηριοτήτων. Επιπλέον, το newCHAT.gr/chating.gr διατηρεί το δικαίωμα να συνεργαστεί με τις δικαστικές αρχές ή οποιουσδήποτε ζημιωθέντες τρίτους κατά τη διερεύνηση των τυχών ποινικών ή αστικών παράνομων δραστηριοτήτων.

Κάθε επικοινωνία και ανταλλαγή μηνυμάτων γίνονται με την αποκλειστική ευθύνη του κάθε χρήστη και δεν δεσμεύουν με κανένα τρόπο και μέσο ή δεν αποφέρουν οποιαδήποτε ευθύνη στο newCHAT.gr/chating.gr .

Στα κανάλια που φιλοξενεί το newCHAT.gr/chating.gr, απαγορεύονται τα εξης:

Spam και διαφημίσεις οποιασδήποτε μορφής, όπως ιστοσελίδες, τηλέφωνα, κανάλια, δίκτυα, κ.ά.

Το να υποδηλώνετε ότι είστε IRCops/Admins ενώ δεν είστε.

Να γίνονται απειλές και κακοπροαίρετες ενέργειες προς τους άλλους χρήστες.

Να κάνετε κατάχρηση των υπηρεσιών που σας παρέχει το δίκτυό μας (abuse).

Απαγορεύεται το  Hacking. Σε αυτή την περίπτωση γίνετε απομάκρυνση με χρήση /kill χωρίς καμία προειδοποίηση.

Απαγορεύονται κάθε είδους προσβλητικές, χυδαίες ή ρατσιστικές εκφράσεις στο δημόσιο δωμάτιο (κανάλι), εκτός αν το επιτρέπουν οι διαχειριστές του εκάστοτε δωματίου.

Απαγορεύεται η διακίνηση οποιουδήποτε παράνομου υλικού μέσω της υπηρεσίας μας, όπως πορνογραφικού υλικού ή υλικού που δεν έχετε την άδεια του δημιουργού του (πνευματικά δικαιώματα). Οι διαχειριστές του newCHAT.gr/chating.gr δεν φέρουν ουδεμία ευθύνη για την όποια διακίνηση υλικού και ούτε έχουν πάντα τη δυνατότητα να την ελέγξουν.

Απαγορεύεται το flooding. Δεν κάνουμε flooding στο δημόσιο δωμάτιο – κεντρική οθόνη. Flood γίνεται όταν ένας χρήστης επαναλαμβάνει την ίδια λέξη/πρόταση και την εμφανίζει συνεχόμενα στο δημόσιο δωμάτιο ή ακόμα και όταν γράφει μικρές προτάσεις πατώντας συνέχεια το Enter.

Απαγορεύεται στο δημόσιο δωμάτιο να δείχνουμε τα προσωπικά μας μηνύματα χωρίς την συγκατάθεση και των 2 προσώπων.Απαγορεύεται η αποστολή εξωτερικών διευθύνσεων (urls) με σκοπό την διαφήμιση και οποιασδήποτε μορφής διαφήμισης (spamming) ή δυσφήμισης. Επίσης, απαγορεύεται να γράφετε τηλέφωνα ή προσωπικά στοιχεία δημοσίως.

Τέλος, το newCHAT.gr/chating.gr σας συμβουλεύει απερίφραστα ότι οι κίνδυνοι που προέρχονται από επαφές στο διαδίκτυο με αγνώστους, ανήλικους ή με κακή/εγκληματικη πρόθεση άτομα είναι υπαρκτή. Η χρήση του διαδικτύου και το chat θα πρέπει να αντιμετωπίζονται με αίσθημα ευθύνης και αυτοελέγχου.

Το newCHAT.gr/chating.gr δεν μπορεί να διασταυρώσει τα πραγματικά στοιχειά κάθε μέλους. Ακόμη, δεν παρεμβαίνει στην επικοινωνία ή δραστηριότητα μεταξύ των μελών του, και αποδεσμεύεται με την παρούσα από κάθε αίτημα δικαστικής δίωξης, μήνυσης ή αξίωσης για διαφυγόντα κέρδη, και γενικότερα κάθε απαίτηση που θα μπορούσε να προκύψει από κάθε μορφής βλάβη σε παρόμοια αντιδικία.

Το newCHAT.gr/chating.gr δύναται αλλά δεν υποχρεούται να συλλέγει/καταγράφει προσωπικά στοιχεία ή/και το περιεχόμενο των μηνυμάτων που αποστέλλονται από τους χρήστες των υπηρεσιών αποκλειστικά για τη διαπίστωση παραβάσεων χωρίς να έχει δικαίωμα γνωστοποίησης οποιουδήποτε στοιχείου σε τρίτους, με τις εξαιρέσεις που ορίζονται και ισχύουν στη σχετική νομοθεσία περί προσωπικών δεδομένων όπως αυτή κάθε φορά τροποποιείται και ισχύει.

Το newCHAT.gr/chating.gr δύναται να παρέχει στις αρμόδιες αστυνομικές ή δικαστικές αρχές, εφόσον ζητηθεί σύμφωνα με τον νόμο, προσωπικά στοιχεία ή/και το περιεχόμενο των μηνυμάτων που αποστέλλονται καθώς και διευθύνσεις διαδικτυακού πρωτοκόλλου (IP) των χρηστών των υπηρεσιών του.

Το newCHAT.gr/chating.gr διατηρεί το δικαίωμα να προβεί στην άμεση διαγραφή του λογαριασμού χρήστη για οποιοδήποτε λόγο κρίνει αναγκαίο που μπορεί ενδεικτικά αλλά όχι περιοριστικά να οφείλεται σε δημοσιοποίηση προσωπικών δεδομένων τρίτων ή οποιαδήποτε χρησιμοποίηση των υπηρεσιών με καταχρηστικό τρόπο.

Το newCHAT.gr/chating.gr μπορεί να χρησιμοποιεί cookies για την αναγνώριση του χρήστη ορισμένων υπηρεσιών και σελίδων του newCHAT.gr/chating.gr, συμφώνως με τις προσωπικές ρυθμίσεις διακομιστή του κάθε χρήστη για τη χρήση cookies.

Οι παρόντες όροι ισχύουν συμπληρωματικά των όρων χρήσης του καθε chat room που φιλοξενεί στο δίκτυό του το newCHAT.gr/chating.gr .